Keep on moving on...

Kommentera
Fredag. Skönt med helg. Veckorna går fort men ändå långsamt. Tiden hemma efter jobbet är underbar och värdefull eftersom jag behöver vila, men samtidigt är det vissa dagar svårt att inte ramla ner i djupa tankar... på typ Roberth. 

Jag känner mig lite nere just nu pga det. Hur kan en människa bara ignorera en annan? Hur kan en människa bara förneka en annan människa respekten av att få veta om det är dags att gå vidare eller inte? Jag antar förvisso att frågan besvarar sig själv. Men jag tycker ändå att det är otroligt respektlöst. Men dag för dag går det ändå lättare och jag inser att jag behöver något och någon annan.

Imorgon ska jag trots allt på dejt. En kille jag skrivit med på internet. Jag är lite nervös, men jag kan inte riktigt förklara varför. Jag har det senaste året fått så många hjärnspöken gällande nätdejting. Jag har träffat många dina killar genom nätdejting och känner väl att någon gång kanske min tur tar slut? Jag är rädd.. Men samtidigt tycker jag att det är kul att träffa nya människor, så jag önskar att jag kunde sluta tänka så och bara se det som en rolig grej som jag gjorde förut.