Ny fas i livet

Jag har så många känslor i kroppen just nu. Glädje, rädsla, förväntan, känsla av otillräcklighet, oro, kärlek. Ja.. listan är lång. Och vad är anledningen till alla dessa känslor? Jag är gravid! 
 
Vi har kommit till vecka 20 nu, snart halvvägs. I mars får vi träffa vad som verkar vara vår lilla dotter. Igår var vi på vårt rutinultraljud. Det var andra gången vi fick se vårt knyte. Det var en vig krabat och inte särskilt samarbetsvillig. Hon låg med ryggen till mest hela tiden, så det var svårt att få någon profilbild. Det var även svårt för barnmorskan att få all information som behövdes eftersom hon vägrade att flytta på sig trots barnmorskans alla försök.
 
Det var i alla fall helt magiskt, galet, overkligt och såå häftigt att se henne! Vi längtar såklart massor tills hon är här. Trots det är jag glad att det är ett bra tag kvar innan mars eftersom vi precis flyttat till vårt radhus och har en massa att fixa med. Vi har heller inte hunnit börja fundera på vad vårt lilla knyte kommer att behöva vid ankomst och därefter. Men det sägs väl att var sak har sin tid?
 
Jahar egentligen mått ganska bra under graviditeten. Mitt största bekymmer är egentligen att jag har otroligt mycket migrän. Jag kan inte äta min vanliga migränmedicin, vilket tycks leda till fler anfall. Nu är jag sjukskriven på 25% eftersom jag inte kan arbeta som vanligt. Det är jäkligt irriterande, men vad ska man göra? Det är bara acceptera och försöka göra det bästa av situationen. Blir till att sova en hel del och jag är inte bästa sällskapet. Tur jag har en otroligt förstående och snäll sambo som ställer upp för mig i alla lägen ♥
 
 
Vecka 11
 
Vecka 20

Till top