One night in Bangkok

Kommentera

Gårdagens blogginlägg som postas först idag;

Då var vi framme i Bangkok. Flygresan gick bra, men det var nära att vi missade flyget. Vi hade visst inte kollat när det var dags för boarding. Vi hann iaf med och resan gick som sagt bra även om den var lång. Vi landade i Bangkok 07.30 lokal tid.  6 timmar före svensk tid. Det känns nu vill jag lova.

Mitt första intryck av Bangkok är.. Shit vilken stor stad och vilken läcker arkitektur. Men utöver det har staden inte imponerat så mycket. Det är mycket folk,  trafik och avgaser. En massa försäljare och hemlösa katter och hundar. Hmm.. 

Vi har iaf lyckats få i oss två måltider till ett totalt pris på 100 kr per person. Inte illa!  Och vi har åkt på en liten sightseeing i tuktuk som en  trevlig man körde.  Han var vår privata chaufför och väntade på oss när vi stannade till för att ta foton. Det var mest tempel och Buddha.  Men fint var det.

Vi hamnade även på turistbyrån och bokade upp boende och transfer i Chiang Mai och Kho Chang. Var inte riktigt planen men så fick det bli för att slippa tänka allt för mycket på detaljer såhär i början.  Vi får hoppas att det var ett bra drag av oss!

Nu är det dags för oss att sova. Försöka ställa om jetlaggen.  Klockan är trots allt bara 20.00 här men vi är helt förstörda. Hoppas vi kommer sova bra på detta lite skabbiga boende som vi ska bo på i tre nätter :p