Julefrid med mys och fix

Julafton har passerat. I år blev det bara jag och Johan på julen. Faktiskt första gången vi firade jul ihop. Jag trodde att det skulle kännas konstigt att inte vara i Piteå med familjen, men det kändes helt okej faktiskt. Vi hade en väldigt mysig ledighet tillsammans med både uppesittarkväll och sedan julafton. Allt var lugnt och stilla och vi tog det lite som det kom. Ingen stress eller press, plus att vi fick tid att faktiskt umgås med varandra ❤️



Vi hade väldigt många julklappar för att vara två personer, men som jag skrivit tidigare hadd vi bestämt oss för att bara köpa saker till bebisen. Och så mycket fina saker det blev! Allt från praktiska saker som hygienartiklar till sovpåsar till fina napphållare, nappflaska, kläder och mysiga filtar. 

Under mellandagarna har vi även införskaffat babynest, badbalja och andra praktiska saker. Igår fick vi även hem vår barnvagn och det känns så bra! 

Nu känns det som att vi börjar ha lite koll och börjar bli mer redo för ankomsten. Som jag längtar! Och samtidigt är jag orolig över att axla rollen som förälder. Men det är kanske normalt att känna så? 

Nu har vi eventuellt hittat en fondtapet till barnrummet också! 


Jag gillar den skarpt, men tycker det är svårt att veta vilken färg som passar på väggarna i övrigt. Jag vill inte att rummet ska bli för mörkt men inte heller för ljust. Golvet i rummet är dessutom mörkgrått. Vi får se vad det slutar i. Längtar tills vi är klara i alla fall. Vill kunna njuta av första tiden med vår lillplutt ordentligt utan större tankar på vidare renovering ❤️

Till top