We still got tonight

Dagen har bestått av tvätt, lite städ och packning. Packningen håller jag iofs fortfarande på med. Jag vet inte riktigt vad jag ska packa, och som vanligt kan jag inte packa allting idag utan måste vänta tills imorgon med exempelvis mobilladdare och annat :)
Annars har jag hängt en stund hos Johan. Han var väldigt seg och bakis idag. Jag ringde och väckte honom kl 15 idag ;) Jag tycker dock inte synd om honom för fem öre, men jag var glad över att han hade haft en bra kväll i alla fall.
Jag har även pratat med morfar, Birgitta och farfar idag. Morfar var så gullig och sa att han absolut kunde ställa upp med att hämta mig och Johan från bussen imorgon. Gullee!
Farfar blev bara superglad och superöverraskad över att jag ringde. Gulle! Jag saknar dem så mycket.
Ikväll har jag hängt en stund med Huong och Maria. Vi bestämde oss för att äta tillsammans så jag och Huong gick förbi en pizzeria påväg till Maria. Väl där så ska Huong börja med att beställa en pizza. Hon har köpt pizza där några gånger tidigare och han som jobbade där kände uppenbarligen igen henne, haha.
Huong: Hej! Jag vill haa...
Pizzabagaren: Hej hej. En nummer 15?
Huong: Eeehee.... jaaa...

Haha så kan det gå ;)
Vi skuttade vidare till Maria och var väldigt nöjda med våra pizzor. Vi slapp ju disken såhär precis innan alla tre ska resa iväg. Det kändes inte ultimat att ställa sig och laga mat och få matlådor över. Efter pizzan blev det soffhäng framför tvn. Själv blev jag så jäkla mätt att jag inte orkade göra annat än bara ligga ner.
NU är jag hemma igen efter en sväng på Hemköp med Huong. Jag har köpt lite färdgodis och frukt till morgondagens resa. Kring 23 ska jag och Huong bege oss till Maria igen och hjälpa henne till tåget med sina saker. Stackaren hoppar ju fortfarande på kryckor.
Nu ska jag däremot fortsätta packa så jag kanske blir klar någon gång....
Jag är sjukt pepp på Piteå faktiskt! :) Jag vet inte om jag har för höga förväntningar... men det lär väl visa sig. Hoppas inte ♥
Till top