Seasons change, but people don't

Jag har precis kommit hem från dagens föreläsning. Det är nu man börjar känna att man går en internationell/interkulturell socionomutbildning. Vi har börjat en kurs i ledarskap och organisation i internationell kontext. Vi pratar nu om NGO's i Sverige och internationellt. Det är intressant och jag känner att det kopplar tillbaka starkt till min utbildning i Jönköping, vilket är roligt, men samtidigt skrämmande då jag känner att jag inte kan i närheten så mycket som jag borde kunna. Suck. Jag känner att jag är lite ringrostig på det området, men det kanske kommer igång mer och mer ju längre in på kursen vi kommer... jag hoppas det i alla fall.

Idag var det även sista föreläsningen för denna vecka, så nu är det egentligen långhelg, fast egentligen inte. Jag borde verkligen försöka plugga idag och imorgon..

Jag ska även och klippa mig idag. Det är såå välbehövligt. Jag ser ut som ett troll i håret och jag vill inte ens veta vad frisören säger om mitt hår... Jag skäms faktiskt ^^ Men idag ska det alltså bli ändring på det och jag längtar!




Ikväll blir det även en sväng till Oscar's där det tydligen är spelkväll tillsammans med internationella studenter. Det blir nog treevligt


Till top