Lördagen

Lördagkvällen blev en riktigt trevlig kväll må jag säga. Jag kom till Tina strax före halv 9 och fick mig en drink i handen. En mojito som slank ner på ungefär 10 minuter tror jag. Strax efter det begav vi (jag, Tina, Lisa, David, Sam, Rasmus, Mattias och Emelie) oss till en annan fest. En inflyttningsfest hos två gulingar (Tekniska högskolan). Där var det inte många jag kände, men jag välkomnades trots det med en kram och en massa handslag. Riktigt trevligt att träffa lite nytt folk.

Det togs en massa kort, mestadels på mig, Tina och Lisa och vi körde jag har aldrig.



Tina och Lisa


Rasmus och Tina


Sam, Lisa och jag

Runt 23 begav jag, Tina och Lisa oss mot stan. Det var nog den längsta vägen till stan någonsin! Jag tror att det tog oss ungefär en timme att gå från förfesten till krogen och det är inte alls speciellt långt. Undra vad detta berodde på? Jag har mina aningar.

Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå ut, men efter ett samtal med Filip stod det klart att han och hans vänner skulle ut på Bongo, så vi gick också dit. Väl där var det inte alls mycket folk och inget direkt drag. Filip bjöd på shots och sedan satt vi inne på Bongo och slöade och pratade med Filip och hans vänner. Vi blev inte så långvariga där utan begav oss senare till Evergreen för att äta lite nattlig mat. Mycket dumt.




Adam, Tina och Lisa på Bongo

Jag sov över hos Tina eftersom jag inte ville åka bussen och sedan gå själv mitt i natten, så Lisa fick dela säng med Tina för att jag skulle få sova på soffan. Riktigt snällt :)

Nej det var en mycket trevlig kväll och med facit i handen är jag väldigt glad över att jag tog tag i det hela och följde med ut.

Till top