2011

Då var det återigen dags för ett nytt år. 2012.

För ett år sedan satt jag hemma i Piteå och inväntade året 2011 med lite vemod. Året 2010 var så himlarns bra att jag inte visste om 2011 skulle kunna toppa det. Jag har alltid lite vemod när det är dags för ett nytt år, för vem vet vad som händer nästa år egentligen. Det kan såklart hända helt fantastiska saker :)
Jag satt i alla fall hemma i Piteå i min ensamhet, ingen höjdare med andra ord ;)

Januari
började med att jag, mamma, Stefan och Emilia åkte ner till Östersund och på riktigt flyttade in mig i min fina lägenhet. Vilken fantastisk familj jag har som ställer upp i alla tider ♥

Januari bjöd även på nya bekantskaper när jag, Huong och Maria H var faddrar till de nya socionomstudenterna.
Fina faddergängen, minus Isse som tar kort

I januari fick jag även låna hem gitarren från Maria. Det var alltså i januari jag påbörjade min numera livsviktiga hobby ;) Tänk att jag snart har spelat i ett år! Och tänk att jag har kommit så långt... Då vet jag; Bestämmer jag mig för nånting och verkligen satsar så klarar jag allt ;)

I februari åkte jag, Huong, Maria, Stina, Emma, Bella och Sara till Stockholm för att göra ett grupparbete om hemlösa. Det var en väldigt intressant resa ur många perspektiv, och idag ser vi tillbaka på resan och kan skratta gott åt både det ena och det andra Ett exempel är när Huong tappade bort mobilen och Maria ville ha sina skor. Maria och Huong vet vad jag menar ♥ Det var även under den här tiden som jag och Huong började hänga mer med Maria, och sen vet ni ju allesammans att det var true love ;)
Redo för studiebesök

När vi kom tillbaka från Stockholm började jag prata med Johan och vi började umgås en del. Det började med en promenad på isen en söndagkväll där i februari :)

I mars
påbörjade jag och Maria vår egna hobby - spela och sjunga tillsammans. Fantastiskt! Det är något vi kommer att fortsätta med länge till kan jag lova ;)

I april
hjälpte jag och Huong till att renovera ABC-lokalen, något som låg oss väldigt varmt om hjärtat där ett tag ;) Vi målade mycket hellre än skrev en hemtenta i organisationsteri.

I april åkte jag även hem till Piteå över påsken för att träffa familjen lite och även fira min födelsedag. Jag var inte hemma i så många dagar och dagarna spenderades mestadels ute på stugan med familjen. Jag fick även stifta bekantskap med min pärla ♥

Valborg spenderades med Huong och Maria också, och det är en dag jag sent kommer att glömma. Jag vet egentligen inte varför den dagen känns så speciell för mig, men det gör den verkligen. Vi grillade (en historia för sig vill jag lova..) och gick ner till badhusparken där de var en majbrasa. Supermysig kväll.

I maj fyllde jag 22 år. Huong och Maria hade gjort i ordning för en middag hemma hos Huong och bjudit in Stina, Oscar, Jenny och Karin ♥ Det blev en helt fantastisk födelsedag. Lätt den bästa sen jag flyttade hemifrån :)

I maj fick jag även besked om att jag hade fått praktikplats på Socialtjänsten i Piteå!

I juni
avslutades skolan för terminen. Det blev en avslutande psykologitenta och sedan drog jag och Maria ner till Linköping för en otroligt rolig vecka! Det kommer tyvärr inte så mycket bilder härifrån eftersom jag glömde min kamera hos Maria... men när hon kommer upp på tisdag får jag förhoppningsvis tillbaka den ;) I alla fall kom även Huong och hälsade på och vi åkte ut till Marias familjs stuga, jag följde med min moster till Norrköping, jag träffade mina kusiner och träffade även Emil! Awesome! Tror jag blev lite kär i Linköping.

Jag åkte sedan hem till Piteå, firade min kusin som tog studenten samt firade mina brorsbarn som hade skolavslutning. Sen blev det lite partaj och kära återseenden med vänner innan jag började jobba inom hemtjänsten. När jag började jobba lärde jag även känna två fantastiska personer: Elin och Anna.

I juli och augusti jobbade jag mest. Det blev till att gå på PDOL också förstås. I augusti åkte jag även ner till Östersund en sväng och i september drog praktiken igång. 15 veckor. När praktiken började så tänkte jag att det skulle gå jättesegt och att jag skulle ha jättetråkigt. Jag hade fel.
I september föddes även min underbara brorsdotter Ida ♥

Hösten har annars bestått av en hel del träning, gitarrspelande och längtande till Östersund och vännerna här. Jag har även haft fantastiskt roliga stunder tillsammans med Elin! ♥ (Som jag saknar henne nu)
Juldagen är också en dag jag kommer komma ihåg länge. Juldagen som spenderades med underbara Elin, Anna och Tobbe.

I skrivande stund sitter jag hos Johan i Östersund. Jag kom hit i torsdags på morgonen. Jag åkte tåg till Bräcke där Stina hämtade upp mig. Fina fina vänner har jag ♥

Sammanfattningsvis vill jag säga att det har varit ett väldigt bra år på många sätt och vis. Jag har träffat nya människor som kommit att betyda väldigt mycket för mig och jag har lärt mig en massa saker om mig själv samt om andra människor. Helt fantastiskt. Det har dock varit motgångar också, som under alla år. Jag väljer att inte fokusera på dessa nu trots att de vid vissa tillfällen varit ganska genomgående.

Ikväll avslutas året 2011 och invigs året 2012. Jag ska alldeles strax bege mig till Stina där vi ska laga middag. Det blir jag, Stina, Johan och Robin som ska äta middag. Sen kommer Jonas, Johannes, Sofia och två till samtidigt som Johan drar vidare till sina andra vänner på campingen. 12-slaget firar jag däremot med Johan :)

Gott nytt år till er allesammans! ♥
Till top