Nostalgitripp

Fredagskvällen spenderades framför Talang 2009 och fortsatte med en nostalgitripp i lunarbloggens värld tillsammans med Sara. Vi läste inlägg som vi skrev år 2005, och va roligt vi verkade ha då och vilka roliga inlägg det blev. Allting kändes rätt enkelt på den tiden och jag önskar att jag kunde få återvända till den perioden i mitt liv. Det bör tilläggas att dessa inlägg är den enda anledningen till att jag har kvar min användare där. 

Sen hoppas jag att vi kommer få uppleva lika tokiga saker i sommar som på den tiden, för då kan sommaren inte bli annat än lyckad!

Idag har jag suttit ute på balkongen halva dagen, vilket faktiskt har gett lite resultat. Jag har minsann fått liiiite färg! Ryggen är tyvärr likblek fortfarande, men det kommer ändras det också, någon gång.

Jag har även varit till A6 en sväng idag och handlat och hämtat ut min mobil som redan varit på service en gång. Skräpmobiler! Men jag hoppas att den ska fungera ett tag nu i alla fall, annars är det bara slänga den åt helvete tycker jag.



Vad ska vi göra?

Till top